Toidumenüü
10. - 14. veebruar
Esmaspäev 10. veebruar
Hommik: Viiehelbepuder, v/sai munavõiga, koolipiim
Lõuna: Makaronid hakklihaga, porgandi-porru salat, leib, koolipiim, vesi
Oode: Praekala kartulite, kastme ja kurgisalatiga, leib, koolipiim
Teisipäev 11. veebruar
Hommik: Nisuhelbepuder, v/leib keeduvorsti ja kurgiga, koolipiim
Lõuna: Viinerid kartulite, kastme ja hiinakapsasalatiga, leib, koolipiim, vesi
Oode: Kartulisalat, leib, morss
Kolmapäev 12. veebruar
Hommik: Odrahelbepuder, v/sai singiga, koolipiim
Lõuna: Borš, leib, sepik, kamavaht marjadega
Oode: Kartulid heeringakastmega, leib, koolipiim
Neljapäev 13. veebruar
Hommik: Piima-riisisupp, v/sai juustu ja tomatiga
Lõuna: Kartulipüree hakklihakastme ja peedi-küüslaugusalatiga, leib, koolipiim, vesi
Oode: Frikadellisupp, leib
Reede 14. veebruar
Hommik: Helbepuder seemnete ja kliidega, v/sai pasteediga, koolipiim
Lõuna: Kartuli-klimbisupp, leib, sepik, mannavaht, koolipiim
17 - 21. veebruar
Esmaspäev 17. veebruar
Hommik: Hirsihelbepuder, v/sai sulatatud juustu ja tomatiga, tee
Lõuna: Frikadellisupp, leib, sepik, õunakook, morss
Oode: Viinerid kartulite, kastme ja tomatisalatiga, leib, koolipiim
Teisipäev 18. veebruar
Hommik: Piima-nuudlisupp, v/leib k.vorsti ja kurgiga
Lõuna: Praekala kartulite, kastme ja kurgisalatiga, leib, koolipiim, vesi
Oode: Riisisalat kanaga, leib, morss
Kolmapäev 19. veebruar
Hommik: Tartrahelbepuder, v/sai sprotiga, koolipiim
Lõuna: Guljašisupp, leib, sepik, kissell kohupiimaga
Oode: Kruubipuder, leib, koolipiim
Neljapäev 20. veebruar
Hommik: Mannapuder, v/leib singi ja kurgiga, koolipiim
Lõuna: Värskekapsahautis kartulitega, leib, koolipiim, vesi
Oode: Kanakarri riisiga, leib, koolipiim
Reede 21. veebruar
Hommik Kaerahelbepuder nisukliidega, v/sai pasteediga, koolipiim
Lõuna: Kartuli-makaronisupp, leib, sepik, saiavorm, koolipiim
24. - 28. veebruar KOOLIVAHEAEG
10. - 14. veebruar
Esmaspäev 10. veebruar
Hommik: Viiehelbepuder, v/sai munavõiga, koolipiim
Lõuna: Makaronid hakklihaga, porgandi-porru salat, leib, koolipiim, vesi
Oode: Praekala kartulite, kastme ja kurgisalatiga, leib, koolipiim
Teisipäev 11. veebruar
Hommik: Nisuhelbepuder, v/leib keeduvorsti ja kurgiga, koolipiim
Lõuna: Viinerid kartulite, kastme ja hiinakapsasalatiga, leib, koolipiim, vesi
Oode: Kartulisalat, leib, morss
Kolmapäev 12. veebruar
Hommik: Odrahelbepuder, v/sai singiga, koolipiim
Lõuna: Borš, leib, sepik, kamavaht marjadega
Oode: Kartulid heeringakastmega, leib, koolipiim
Neljapäev 13. veebruar
Hommik: Piima-riisisupp, v/sai juustu ja tomatiga
Lõuna: Kartulipüree hakklihakastme ja peedi-küüslaugusalatiga, leib, koolipiim, vesi
Oode: Frikadellisupp, leib
Reede 14. veebruar
Hommik: Helbepuder seemnete ja kliidega, v/sai pasteediga, koolipiim
Lõuna: Kartuli-klimbisupp, leib, sepik, mannavaht, koolipiim
17 - 21. veebruar
Esmaspäev 17. veebruar
Hommik: Hirsihelbepuder, v/sai sulatatud juustu ja tomatiga, tee
Lõuna: Frikadellisupp, leib, sepik, õunakook, morss
Oode: Viinerid kartulite, kastme ja tomatisalatiga, leib, koolipiim
Teisipäev 18. veebruar
Hommik: Piima-nuudlisupp, v/leib k.vorsti ja kurgiga
Lõuna: Praekala kartulite, kastme ja kurgisalatiga, leib, koolipiim, vesi
Oode: Riisisalat kanaga, leib, morss
Kolmapäev 19. veebruar
Hommik: Tartrahelbepuder, v/sai sprotiga, koolipiim
Lõuna: Guljašisupp, leib, sepik, kissell kohupiimaga
Oode: Kruubipuder, leib, koolipiim
Neljapäev 20. veebruar
Hommik: Mannapuder, v/leib singi ja kurgiga, koolipiim
Lõuna: Värskekapsahautis kartulitega, leib, koolipiim, vesi
Oode: Kanakarri riisiga, leib, koolipiim
Reede 21. veebruar
Hommik Kaerahelbepuder nisukliidega, v/sai pasteediga, koolipiim
Lõuna: Kartuli-makaronisupp, leib, sepik, saiavorm, koolipiim
24. - 28. veebruar KOOLIVAHEAEG