Toidumenüü


16.-20. aprill

Esmaspäev
  • Hommik: neljaviljapuder, võisai sprotiga, koolipiim
  • Lõuna: frikadellisupp köögiviljadega, leib, sepik, kook, tee
  • Oode: sardell kartulite, kastme ja kurgisalatiga, leib, koolipiim

Teisipäev
  • Hommik: piima-mannasupp, võisai juustu ja tomatiga
  • Lõuna: praekala kartulite, kastme ja kurgisalatiga, leib, koolipiim, maitsevesi, puuvili
  • Oode: köögivilja-singisalat, morss, leib

Kolmapäev
  • Hommik: rukkipuder, võileib keeduvorsti ja kurgiga, koolipiim
  • Lõuna: rassolnik, leib, sepik, kamavaht marjadega
  • Oode: makaronid singiga, leib, koolipiim

Neljapäev
  • Hommik: piima-klimbisupp, võisai pasteediga
  • Lõuna: ahjukana riisi ja hiinakapsa-salatiga leib, koolipiim, maitsevesi, puuvili
  • Oode: pannkook keedisega, koolipiim

Reede
  • Hommik: kaerahelbepuder, võisai munavõiga, koolipiim
  • Lõuna: hernesupp, leib, sepik, mannavaht, koolipiim